Νατάσα Κουμπουρέλου

natasa koumpourelou

Η κ. Κουμπουρέλου είναι έμπειρη ανώτερη διευθύντρια (Senior Manager) στην ΕΥ στον τομέα των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών με έδρα την Κεντρική και Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, με ειδίκευση στη Βελτίωση Απόδοσης, τη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τις Λειτουργίες.

Η κ. Κουμπουρέλου έχει 14 χρόνια εμπειρίας στις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς όπως το Λιανικό Εμπόριο, τα Ταχέως Κινούμενα Καταναλωτικά Αγαθά (FMCG’s), τις Υπηρεσίες, Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις, καθώς και χρηματοδότησεις για τους αντίστοιχους τομείς, κυρίως από τη θέση του Υπεύθυνου Έργου.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σε Διοικητική Μηχανική όπως επίσης και πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ.

Έχει λάβει πιστοποίηση PMP (Project Management Professional) από το PMI (Project Management Institute) καθώς και από τον οργανισμό APICS (American Production & Inventory Control Society).

Η κ. Κουμπουρέλου είναι μέλος του Διοικητικού Συνδέσμου Εταιριών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ), εκτελώντας χρέη Αν. Γενικού Γραμματέα για την περίοδο 2017-2019, ενώ κατά την περίοδο 2014-2016 είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΕΛΕΣΜΑ (αυτό αν θες το σβήνεις)

Είναι επίσης μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Υπήρξε μέλος Πιστοποιημένων Ελεγκτών του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Τομέας Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας) και μέλος των Αξιολογητών του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» ενώ στο παρελθόν ήταν διευθύνων σύμβουλος σε μια μικρή συμβουλευτική εταιρεία.

Η κ. Κουμπουρέλου είναι επίσης εξωτερική όσο και ενδοεπιχειρησιακή εισηγήτρια και εκπαιδεύτρια.