Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΣΜΑ

Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος

Ποιος είναι ο ΣΕΣΜΑ

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό, επιστημονικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1991 από τις 23 μεγαλύτερες και πλέον γνωστές εταιρείες Συμβούλων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Σήμερα ο Σύνδεσμος έχει ως μέλη 49 συμβουλευτικές εταιρείες, οι οποίες καλύπτουν άνω του 85% του κύκλου εργασιών της αγοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών και απασχολούν συνολικά περισσότερους από 2.500 επιστήμονες υψηλής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, επαγγελματικής εμπειρίας και με ιδιαίτερο δυναμισμό. Στις εταιρείες αυτές περιλαμβάνονται οι μεγάλες Ελληνικές και Διεθνείς Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αποστολή του ΣΕΣΜΑ είναι η ανάπτυξη και διεύρυνση της Συμβουλευτικής Αγοράς, με παράλληλη βελτίωση της ποιότητας και ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Οι στόχοι του ΣΕΣΜΑ είναι:

  1. Η ανάπτυξη και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών των Συμβούλων και η συμβολή των εταιριών Συμβούλων στη γενικότερη ανάπτυξη των οικονομικών φορέων του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα.
  2. Η παρακολούθηση, έρευνα και μελέτη κάθε θέματος που αφορά τον κλάδο σε επιστημονικό, τεχνικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό επίπεδο και η ενημέρωση των μελών του σχετικά.
  3. Η προαγωγή των συμφερόντων των μελών του και η υποστήριξη και ο συντονισμός ενεργειών για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού.
  4. Η εκπροσώπηση του κλάδου σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, όπως και η παρουσία του σε εκδηλώσεις εθνικές και διεθνείς (συνέδρια, εκθέσεις, τύπος).
  5. Η καλλιέργεια και ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και η προώθηση συνεργασιών μεταξύ αυτών.
  6. Η συνδρομή προς την πολιτεία και προσφορά κάθε υπηρεσίας μέσα στα πλαίσια των επιδιώξεων του για την ανάπτυξη της χώρας και την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Οι εταιρείες Συμβούλων Μάνατζμεντ, μέλη του ΣΕΣΜΑ, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, για να στηρίξουν τις προσπάθειες βελτίωσης του τρόπου λειτουργίας τόσο του Δημόσιου, όσο και του Ιδιωτικού Τομέα, καθώς και την προώθηση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.